HISTÒRIA D'ALBEDO DESIGN

Albedo Design SL neix a principis de 2004 i inicia les seves activitats al juny de 2004. Malgrat la seva curta edat, en l’empresa s’acumulen més de 40 anys d’experiència en el sector electrònic professional.

Aquesta experiència procedeix de la llarga trajectòria professional d’alguns dels socis fundadors d’Albedo Design S.L: Juan Beneyto i Juan Luis Montore

Tots dos són enginyers de Telecomunicació de consolidada reputació professional en el sector electrònic espanyol. Tots dos van ser socis fundadors de ICT Electronics SA, dirigint amb èxit l’empresa durant 18 anys. ICT va passar posteriorment a formar part del grup Trend Communications sota la denominació Trend Communications SL.

ICT electronics va ser durant llargs anys líder mundial en el sector de la Instrumentació per a Telecomunicacions.

Fundadors també de les empreses Conecta 2000 SA, un dels primers ISP (proveïdors de serveis Internet) d’Espanya i de Silmon Technologies SL, fabricadora d’instrumentació per a PCs en format targeta. En tots dos casos, les empreses van ser creades en un moment crucial per a la demanda del servei o producte ofert.

Però, com la història s’escriu a mesura que transcorre el temps, esperem omplir noves pàgines amb interessants projectes que els anirem revelant. Continuïn visitant-nos…

Noves àrees de l'empresa

2005: Es crea el Grup ALBEDO, en iniciar la seva activitat la nova divisió Immobiliària, ALBEDO Promocions que actuarà de manera paral·lela a la divisió de Domòtica, Automatització i Multimèdia.

2006: Creem ALBEDO instruments, dedicada a la comercialització d’instruments de mesura per al mercat espanyol.

2008: En col·laboració amb un antic col·laborador de l’època de ICT electronics, Pepe Caballero, iniciem les activitats d’una divisió dedicada a qualsevol activitat relacionada amb el món de les Telecomunicacions professionals, ALBEDO Telecom.

Les nostres instal·lacions