ALBEDO Design

PRODUCTES DE DOMÒTICA I ATOMATITZACIÓ

SERVEIS

FABRICACIÓ DE PRODUCTES ELECTRÒNICS

Fabricació de tota mena d’equips electrònics. Disposem d’àmplies instal·lacions destinades a la producció d’equips electrònics amb tecnologia SMD.

DISSENY DE PRODUCTES I EQUIPS ELECTRÒNICS

Som especialistes en disseny electrònic, amb especial capacitat en: els Mòduls de Ràdio Freqüència (RF), en Ferrites i en Equips de baixa i ultra-baixa potència.

ALBEDO Design

Origen:

En l’origen de tot està l’empresa ICT Electronics SA, creada l’any 1981 i que va iniciar les seves activitats l’any 1982. Alguns dels seus socis fundadors, Juan Beneyto i Juan Luis Montore. van ser, també, els creadors de ALBEDO Design, en 2004. ICT va ser transferida a un empresa de capital britànic l’any 2000.

Noves àrees:

2005: Es crea el Grup ALBEDO, en iniciar la seva activitat la nova divisió Immobiliària, ALBEDO Promocions que actuarà de manera paral·lela a la divisió de Domòtica, Automatització i Multimèdia.

2006: Creem ALBEDO instruments, dedicada a la comercialització d’instruments de mesura per al mercat espanyol.

2008: En col·laboració amb un antic col·laborador de l’època de ICT electronics, Pepe Caballero, iniciem les activitats d’una divisió dedicada a qualsevol activitat relacionada amb el món de les Telecomunicacions professionals, ALBEDO Telecom.

Necessites productes electrònics?

Si desitges comprar adquirir algun dels productes que oferim en Albedo design, accedeix a la nostra botiga en línia clicant en el botó, on disposaràs d’un ampli catàleg de productes relacionats amb l’electrònica i el disseny electrònic.

Tens algun projecte d'electrònica en ment

El nostre equip d'especialistes t'ajudarà a dur-lo a terme amb la major implicació i brevetat possible