DISSENYEM I FABRIQUEM ELS SEUS PRODUCTES ELECTRÒNICS

En ALBEDO dissenyem i produïm els equips electrònics que requereixi, sota les seves especificacions. El nostre Departament de R+D generen el disseny del producte, podent pre-qualificar el producte en les normes relatives al marcatge CE (EMC, ESD, seguretat, susceptibilitat) perquè disposem en les nostres instal·lacions de les cambres de Faraday, instruments i útils per a això. Si, a més requereix que aquest productes es produeixi, ajust i, opcionalment s’expedeixi, el nostre Departament de Producció està a la seva disposició.

Disseny de productes electrònics

Som especialistes en disseny electrònic, amb especial capacitat en els següents camps:

Mòduls de Ràdio Freqüència (RF)

Encara que els descriguem com a mòduls de RF, la nostra experiència va més enllà del que podríem descriure com a “sistema basat en RF”. Som autèntics especialistes en el disseny de circuiteria analògica d’altíssimes prestacions (baix nivell de soroll, alta sensibilitat, sensibilitat a interferències pròpies (entorn hostil) o externes.
Plantegi’ns el seu problema i li proposarem una solució. Resolgui els seus problemes ràpidament. Garantitzat.

Ferrites

És freqüent la necessitat d’usar components de ferrita en un disseny a nivell de component quan en aquest s’efectua un transvasament d’energia (fonts d’alimentació, convertidor DC-DC, carregadors de bateries) o quan es requereix proporcionar aïllament entre diverses seccions d’un circuit (convertidors, transformadors de baixa freqüència o de RF) o quan es requereix l’ús de ferrites per a obtenir inductàncies òptimes en un disseny crític (filtres d’altes prestacions). Si la seva experiència en el dimensionament de components de ferrita no li permeti ajustar el disseny a les seves necessitats, nosaltres podem ajudar-lo. La nostra gamma de serveis inclou la selecció del material (grau) de la ferrita a utilitzar en funció dels requeriments (potència, rang de freqüències, saturació, marge de temperatura), la selecció dels components addicionals (rodets, fil, ajustadors, aïllament), fins al disseny complet de l’element magnètic i del circuit annex (circuits de potència, filtres, etc…).

Tenim gran experiència en l’ús del material ferrita. Alguns exemples de dissenys realitzats són els següents:

  • Multitud de convertidors DC-DC, amb o sense aïllament. De fet, vam ser els primers dissenyadors de convertidors DC-DC encapsulats amb disseny estrictament nacional.
  • Filtres fixos o sintonitzables, equalitzadors variables, recuperadors de rellotge de banda àmplia sintonitzables, tots ells en rangs de freqüència ultra-amples (des de KHZ a GHz).

Equips de baixa i ultra-baixa potència:

Si un dels punts claus en la seva estratègia de producte està basada en l’ús de sistemes, amb o sense microprocessador, que hagin de funcionar amb uns requeriments estrictes quant a la potència elèctrica consumida, nosaltres podem ajudar-lo. La gamma de serveis cobreix des de l’assessoria sobre l’arquitectura òptima a utilitzar, la selecció dels mòduls o components a usar (en el cas que decideixi no dissenyar partint de la base, fins al disseny i implementació completa fins al nivell de prototip o presèrie del sistema complet.
La nostra experiència en el tema està avalada per dissenys crítics quant a la potència dissipada. Alguns exemples de dissenys realitzats són els següents:

  • Equipo tipus PDA amb ultra-sota consum en *standby (consum per sota del corrent de fugida de la bateria d’ió-liti utilitzada). Arrencada en calenta en menys d’un segon.
  • Sistema basat en DSP amb seccions de maquinari activable per programari per a minimitzar el consum en funció de l’ús real del sistema a cada moment.
  • Sensors alimentats per piles amb durada de diversos anys amb una sola pila, comunicats per RF, basats en un protocol complex amb cicle de treball reduït a la mínima expressió…

Per descomptat, la seva necessitat no té perquè estar inclosa en la llista anterior. En qualsevol cas, no dubti a consultar què podem fer per vostè.

Fabricació de productes electrònics

Fabricació de tota mena d’equips electrònics. Disposem d’àmplies instal·lacions destinades a la producció d’equips electrònics amb tecnologia SMD.

Tota la maquinària és pròpia (Serigrafia, Pick & Plau, forn, cambres d’assecat, cambres de burn-*in), per la qual cosa no depenem de proveïdors externs en tot el procés productiu.

El control sobretot el procés és absolut. Podem garantir per tant l’absoluta qualitat del producte fabricat.

Disposem de tots els elements necessaris “in house” per a la pre-certificació del producte (ESD, EMI conduïda i radiada, Hipot, continuïtat de terra).

El procés de certificació se simplifica i s’abarateix perquè es pot saber a priori si l’equip compleix amb els requisits per a obtenir la seva certificació i el seu marcatge CE.